Gezicht Reinigen met Clarisonic

IMG_5195

Het magische gezichtsborsteltje, ook wel Clarisonic genoemd is bij heel veel beautylovers al gekend en geliefd. Na een stopje bij Ici Paris XL kon ik het niet laten om deze toch mee te kopen en uit te testen.

IMG_5174

De Clarisonic is bedoeld om je gezicht grondig maar zacht te reinigen. Het borsteltje is enorm zacht en beschadigd je huid helemaal niet.
Er is ook een timer automatisch ingesteld, eerst twee keer 20 seconden en dan twee keer 10 seconden. Eerst gebruik ik het op mijn kin, dan ga ik naar mijn voorhoofd en vervolgens naar mijn wangen.

Je moet je gezicht vochtig maken, een klein drupje van je favoriete gezichtsreiniger op je Clarisonic doen en dan zachte cirkelbewegingen maken op je gezicht.

IMG_5184

Ik moet zeggen dat ik verschil zie! Mijn huid glanst meer – op een goede manier, niet vet – en de droge velletjes zijn weg. Ook neemt het alle overgebleven make-up van je gezicht weg. Op langere termijn zouden ook de poriën van de huid kleiner moeten worden, maar daarvoor gebruik ik hem nog niet lang genoeg. Mijn oogmake-up haal ik er altijd eerst af met een micellair water.

IMG_5181

Het ziet er mooi uit en ligt goed in de hand. Je moet het ook niet vaak opladen want het gaat heel lang mee. Ook zit er een reishoesje bij en een mini reiniger van Clarisonic zelf, en deze werkt prima!

Deze Clarisonic kan je kopen in de Ici Paris XL filialen en kost ongeveer 150 euro.

 

Advertenties

3 gedachtes over “Gezicht Reinigen met Clarisonic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s