Make-Up Designory

c43df4dfb8cc018888a0d7e42311147c5

Ik ben al een lange tijd met make-up bezig, en ik heb een tijdje geleden een professionele opleiding bij MUD gevolgd. Veel mensen zijn nieuwsgierig over deze opleiding dus ik vond het tijd om er eens een artikel over te schrijven.

4f592f031488e5be0694bcde2fe5b1ed1Ik zocht al langer iets om mijn make-up skills wat te verfijnen. Na lang zoeken ben ik op de website van MUD ofwel Make-Up Designory terechtgekomen. MUD is een make-up school opgericht in Amerika, en ondertussen ook al te vinden in verschillende andere landen. Ze hebben verschillende make-up opleidingen aan te bieden, van een gewone beauty make-up tot special FX make-up. Maar naast de opleidingen heeft MUD ook een grote selectie aan zeer goede make-up waar ik zelf ook enorm graag mee werk.

MUD June 22 Bridal CLASS-7844

Heel lang heb ik niet moeten twijfelen en heb mij dan ook meteen ingeschreven voor de cursussen. Ik heb zelf de cursus beauty essentials en bruidsmake-up gevolgd. Het was enorm leerrijk en de lessen werden gegeven met grote passie en vakkennis. Op het einde van de cursus moet je een examen afleggen waarbij je op iemand een perfecte make-up moet aanbrengen en nadien krijg je daar ook een professionele foto van. Ook krijg je een certificaat rechtstreeks vanuit Amerika!

IMG_2751

De producten zijn enorm goed. De kwaliteit en pigmentatie van de make-up is sterk, de kleuren zijn mooi en alles is zeer professioneel en strak gemaakt. Ik ben alvast grote fan van het merk.

sminke_mud_bigimage
Hun borstels zijn ook heel erg goed, die kan ik zeker aanraden. Ze hebben een groot aanbod en zijn van topkwaliteit.

Ookal ben je geen geen make-up expert, je kan je altijd laten adviseren in de winkels of een workshop volgen voor tips en tricks om er elke dag flawless uit te zien.

Ga zeker eens een kijkje nemen op de website en webshop voor meer info.

 

Liefs, Yana

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s